Eelised mis kaasnevad praktikandi palkamisega
    Uudiste loendisse

    4 põhjust miks palgata praktikant

    4 põhjust miks palgata praktikant

    Praktikandi palkamine võib olla ettevõttele vägagi kasulik, kuid ei tohi ära unustada, et ettevõte peab pakkuma piisavalt huvitavat positsiooni, et praktikandid tahaksid just teie ettevõttes töötada. Tõime välja neli põhjust, miks praktikantide palkamine on hea mõte.

    1. Suurendab ettevõtte tootlikkust – uus inimene, kellel puudub varasem töökogemus võib ettevõttesse tuua uusi ideid ja värsked vaatenurgad sellest kuidas saab asju teha. Neil on tihti head ideed kuidas luua huvitavaid müügikampaaniaid ja teha digiturundust. Tegelikult võiks igas osakonnas olla praktikant, sest lisaks sellele, et nad toovad kaasa uusi ideid, aitavad nad ka olulisel määral tööd ära teha.

    2. Aitab kaasa ettevõtte kasvule – kui teie ettevõte võtab aega, et praktikant välja õpetada ning talle makstakse ka õiglast tasu, siis on nad ka motiveeritud maksimaalselt kaasa aitama, et parandada ettevõtte tulemusi.

    3. Neist võivad saada ettevõtte töötajad – praktika on suurepärane võimalus kuidas leida uusi talente ja täita vabu töökohti. Igast praktikandist muidugi ei saa töötajat aga tänu praktika programmidele on võimalus selgeks teha, kes on need uued inimesed, kes sobiksid teie ettevõttesse püsivalt tööle.

    4. Suurem töötajate võrgustik – see on suurepärane võimalus, kuidas töötajad saavad suhelda uute inimestega samast valdkonnast ja jagada omavahel mõtteid. Ja tegelikult tagab praktika selle, et lõpptulemusena töötavad teie juures parimad inimesed keda teie ettevõte vajab. 

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...