Mis on IT värbamine ja kuidas saavad IT värbajad ettevõttele kasulikud olla?
    Uudiste loendisse

    IT värbamine ja miks seda vaja on?

    IT värbamine ja miks seda vaja on?

    Viimaste aastatega on väga kiiresti kasvanud vajadus IT spetsialistide järgi, sest inimesed eeldavad järjest rohkem ja rohkem, et teenuseid on võimalik tarbida interneti vahendusel. Selleks, et ettevõtted püsiksid relevantsed on regulaarselt vaja arendada erinevaid süsteeme, et nende teenuste tarbimine oleks läbi veebi võimalikult lihtne. Ja just selle pärast ongi kasvanud vajadus IT spetsialistide järgi väga kiiresti.

    Kuigi vajadus nende spetsialistide järgi on suur ja vabu positsioone on palju, siis nende positsioonide täitmine ei ole sugugi lihtne ülesanne. Reaalsus on see, et turul pole nii palju spetsialiste kui palju tegelikult vaja oleks ja selleks, et leida enda ettevõttesse sobivad spetsialistid tuleb kõvasti vaeva näha.

    Millest siis alustada kui ettevõtte vajab IT spetsialisti? Kuna infotehnoloogia valdkond on väga spetsiifiline, siis peab värbamisega tegelema keegi, kes seda valdkonda mõistab. Kõige efektiivsem on teha koostööd IT värbajagatega, neil on olemas piisavad tehnilised teadmised ja tegelikult ka juba võrgustik. Nad teavad kust leida sobivaid inimesi ja neil on olemas informatsioon IT spetsialistide kohta, kes soovivad näiteks ettevõtet või positsiooni vahetada.

    Miks on kasulik kaasata IT-värbaja? 

    • Kõigepealt spetsialiseerumine. Iga ametikoht toimivas ettevõttes on täidetud professionaaliga, kes on spetsialiseerunud oma tööle, et jõuda eesmärgini ja saavutada edu. Tehniline värbaja omab IT-alast koolitust, teadmisi ja tausta väga spetsiifilisest valdkonnast, pädevust suhtlemisel tehniliste oskustega inimestega ning kogemusi valikuprotsessi kõigi osade kokkuviimisel.

    • Teiseks kasutavad IT-värbajad spetsiaalseid tööriistu, ressursse ja võrgustikke parima võimaliku kandidaadi leidmiseks ning selleks, et ettevõtte ja kandidaat omavahel kokku viia.

    • Ja kolmandaks, IT maailm on väga suur ja lai ning ainult nendel värbajatel, kes teevad oma tööd suure pühendumusega õnnestub leida oma klientidele parim võimalik lahendus. Meile Staffertyss meeldib see mida me teeme, ja kui sa armastad seda mida teed, oled sa edukas.

    Lähemat IT värbamise kohta saad lugeda SIIT.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...