Tööga seotud lubadused uueks aastaks
    Uudiste loendisse

    Karjääriga seotud uusaastalubadused

    Karjääriga seotud uusaastalubadused

    Uus aasta on kätte jõudnud ja suur osa inimesi on andnud vähemalt ühe uusaastalubaduse. Enamasti seatakse eesmärgiks olla tervislikum, hakata käima trennis või siis loobuda mõnest halvast harjumusest. Ära ei tohiks unustada ka töö ja karjääriga seotud soove ja lubadusi. Kui sa pole selle peale veel mõelnud, siis siit artiklist saad selle jaoks inspiratsiooni, et seada endale vähemalt üks tööalane lubadus selleks aastaks.

    • Töö ja eraelu tasakaalu parandamine – lisaks sellele, et see võib aidata parandada töö kvaliteeti, saab see aidata kaasa ka eralu kvaliteedi parendamisele. See on teema millest on palju räägitud ja tahame veelkord omalt poolt rõhutada, et töö ja eraelu tasakaal mõjub hästi nii vaimsele kui füüsilisele tervisele.

    • Failide ja dokumentide organiseerimine – kui sinu dokumendikaustad on segamini, arvuti ekraanil on liiga palju ikoone ja e-mailidest puudub korralik ülevaade, siis nüüd on õige aeg alustada nende organiseerimisega. Regulaarne korrastamine aitab õiget informatsiooni efektiivsemalt üles leida ja tekitab hea tunde.

    • LinkedIni profiili täiustamine – see tuleks kriitilise pilguga üle vaadata, see esindab sind! Isegi kui sul hetkel puudub eesmärk, et leida uus töö, siis LinkedIn on suurepärane tööriist uute kontaktide leidmiseks ja uute inimestega tutvumiseks, kellel on näiteks sarnased huvid.

    • Kogunenud puhkusepäevade kasutamine – mitte puhkamine võib viia stressi ja läbipõlemiseni. Isegi, kui sa naudid oma tööd ja arvad, et puhkust pole vaja, siis võid kindel olla, et peale puhkust oled produktiivsem ja rõõmsameelsem.

    • Uue töö otsimine – kui oled kaalunud töökoha vahetamist, siis uus aasta on selleks ideaalne aeg. Ettevõtetel on uued mõtted ja plaanid mida ellu viia ja ollakse avatud, et palgata uusi inimesi. Vaata üle oma LinkedIni profiil ja uuenda oma CV-d, et saaksid seda võimalusel potensiaalsete tööandjatega jagada.

    • Tööharjumuste muutmine – kui oled mõelnud muutuste peale, siis nüüd on aeg need teoks teha! Tahad lõpetada ületundide tegemise? Tahaksid olla produktiivsem? Tahaksid lõunapausi ajal käia trennis? Tahad olla üldiselt tervislikum ja võtad kaasa lõunasöögi kodust? Mis iganes on sinu jaoks oluline, siis nüüd on aeg see läbi mõelda ja muutus ellu viia.

    • Konverentsidel osalemine – konverentsidel käies saad täeindada oma valdkonna alaseid teadmisi ja tutvuda uute inimestega. Konverentsidel on sul võimalus avaldada oma arvamust ja laiendada silmaringi.

    • Uue oskuse õppimine – see võib olla oskus, mis on konkreetselt seotud sinu tööülesannetega või hoopis midagi sellist, mis arendab sind tervikuna. Näiteks võib õppida, kuidas suhelda konfliktsetes olukordades või hoopis on sul vaja õppida ütlema „ei“.

    Need on kõigest mõned näited, mis saavad olla kasulikud, et saaksid parandada oma karjäärialaseid võimalusi. Milline iganes on sinu uue aasta lubadus, siis olgu see midagi sellist, mis on sinu jaoks oluline ja aitab edasi liikuda. Head uut aastat!

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...