Kaugtöö vs kontor
    Uudiste loendisse

    Kodukontor vs traditsiooniline kontor

    Kodukontor vs traditsiooniline kontor

    Aastakümneid käis töötamine ainult kontoristest, välja arvatud inimestel kelle töö nõuab ringi liikumist. Praeguseks on aga asjad muutunud, inimesed töötavad kontorites, hübriidtöövormis või teevad kaugtööd. Nagu ikka on igal asjal oma plussid ja miinused.

    Traditsioonilised kontorid. On veel omajagu ettevõtteid, kes töötavad ainult kontoritest. Kontorist töötamise plussideks on kindlasti see, et kolleegidega koostöö tegemine ja omavahel suhtlemine on lihtsam. Samuti on juhtkonnal parem ülevaade töötajate produktiivsusest ja on lihtsam märgata asju, mis vajaksid parendamist ja efektiivsemaks muutmist. Paljude inimeste jaoks on teistega koos töötamine motiveeriv ja tekitab head enesetunnet.

    Kontorist töötamise miinusteks on see, et on ka palju asju, mis juhivad tähelepanu eemale töö tegemisest, erinevad koosolekud, vestlused kolleegidega, kohvipausid jne. Ja muidugi ka kulu, mis kaasneb kontoripindade üürimise ja haldamisega, see võib mõningatel ettevõtetel olla üsna kopsakas summa.

    Kontorist töötamine on parim variant kui ettevõttes on palju kliendikohtumisi ja meeskonnatöö mängib suurt rolli. Mõningad ettevõtted meelitavad nii kliente kui ka töötajaid oma suurepäraste kontoriruumidega, mis asuvad populaarsetes piirkondades.

    Kodukontor. Kaugtööd tehes ei ole vaja kindlat kontoripinda, on vaja mugavat lauda ja tooli oma kodus. Paljudel juhtudel annab see võimaluse oma tööaega planeerida ja hoitakse kokku aega transpordi pealt. Kodukontori suureks plussiks on see, et ettevõtted saavad kokku hoida väga palju raha kontoripindade üüri ja halduse pealt. Erinevate uuringute põhjal on ka selgunud, et töötades kodust on töötajad palju produktiivsemad.

    Kodukontorist töötamisel on ka omad miinused, mitte kõik inimesed ei ole motiveeritud kodus töötades ning sellisel juhul puudub ettevõttel kontroll produktiivsuse ja segajate osas. Üsna tihti tuleb ette ka seda, et näiteks kodune internet pole stabiilne ja võib tekitada probleeme. Lisaks on limiteeritud inimeste omavaheline koostöö ja suhtlus on piiratud.

    Kaugtöö on parim variant nendele ettevõtetele, kellel on vaja vähendada kulutusi ja nad on kindlad selles, et nende inimesed saavad efektiivselt teha tööd oma kodukontoritest.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...