Suurepärase tööpakkumise koostamine
    Uudiste loendisse

    Kuidas kirjutada suurepäraseid tööpakkumisi

    Kuidas kirjutada suurepäraseid tööpakkumisi

    Sellest on juba räägitud palju, et hetkel on töötajate leidmine keerulisem kui kunagi varem ja kõik tuleb läbi mõelda sellisest, et võimalikult hästi kandidaatidele meelde jääda. Kui olete otsimas endale töötajaid, siis tööpakkumine on üks esimesi asju mida potensiaalsed kandidaadid näevad. Selles artiklis arutlemegi, kuidas muuta oma töökuulutus informatiivseks, kaasavaks, huvitavaks ja põnevaks, et meelitada kandideerima kvalifitseeritud töötajaid.

    • Kaasav ametinimetus – See on kriitilise tähtsusega, sest see on see mida nähakse esimesena ja kui see ei köida tähelepanu siis ülejäänud töökuulutus jääb üldse vaatamata. Kui kasutate sõnu „guru“, „expert“ või „ninja“ siis see võib eemale peletada kandidaadid, kes on küll kompetentsed aga mitte nii enesekindlad. Üks võimalus on märkida kas tegemist on juuniori, kesktaseme või seeniori positsiooniga.

    • Ühendage rollid ja kohustused suurema pildiga - Mis teeb teie ettevõttes töötamise nii põnevaks? Miks teie töötajad tahavad iga päev tööle tulla? Mida nad ootavad? Nendele küsimustele vastates kujundate oma tööandja kaubamärki ja muudate oma ettevõtte atraktiivsemaks.Tänapäeval tahavad paljud inimesed töötada ettevõttes, mis on sotsiaalselt vastutustundlik.

    • Defineerige oma missioon - Teie ettevõtte põhimissioon, visioon ja väärtused on teie ettevõtte kultuuri põhialused. Nendega te tõmbate ligi teie ettevõttesse sobivaid inimesi.

    • Väljendage võimalust karjääriredelil edasi liikuda – Teie tulevased töötajad tahavad rohkemat kui palka ja mugavat töökeskkonda, nad otsivaid võimalusi ja eeliseid mida neil praeguses rollis ei ole, nad tahavad areneda ja oma karjääris edasi liikuda. Isegi kui olete väike ettevõte, siis saate pakkuda rohkem kohustusi ja ettevõtte tegevustes kaasa rääkimist, see annab võimaluse töötajal kasvada koos ettevõttega.

    • Inspireerige tööpositsiooniga - Veenduge, et teie ametijuhend oleks positiivse tooniga! Näidake, miks töötajad on teie ettevõttes töötamise üle põnevil ja lisage kindlasti võimalused õppimiseks ja koolitusteks. Aidake potentsiaalsetel töötajatel näha, kuidas nende isiklik kasv aitab otseselt kaasa ettevõtte edule.

    • Töökoha aus kirjeldus – ausus ja selgus on pakutava töökoha kirjeldamisel väga olulised. Kui inimene asub tööle aga see ei vasta kirjeldusele, siis ta võib väga kiiresti ettevõttest lahkuda. Täpse töökuulutuse koostamiseks rääkige töötajatega, kes on olnud sarnasel positsioonil sest nemad oskavad anda ülevaate sellest, mis on olulisemad oskused ja ülesanded pakutaval positsioonil.

    • Olge nõuete osas realistlikud - Püüdke hoida oma ootused mõistlikud. Kui küsite võimatuid omadusi, võite kõrgelt kvalifitseeritud kandidaadid eemale peletada. Lisage asjakohased kvalifikatsioonid ja omadused, kuid vältige ebatraditsiooniliste kogemustega inimeste eemale peletamist. Need kandidaadid võivad tuua teie ettevõttele kõige rohkem väärtust. Tehke kindlaks millised on vajalikud nõudmised pakutava positsiooni jaoks, kuid jääge avatuks ka muudele võimalustele.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...