Ilma töökogemuseta töö leidmine
    Uudiste loendisse

    Kuidas leida töö ilma töökogemuseta?

    Kuidas leida töö ilma töökogemuseta?

    See on alati olnud üks keeruline küsimus aga tahame anda mõned soovitused, mis suurendavad võimalusi, et saada soovitud töökohale ilma varasemat töökogemust omamata.

    • Sea eesmärgid – kõigepealt on väga oluline mõista millisel ametikohal sa tahad töötada ja milliseid ülesandeid täita. Pane paika millistes valdkondades tahad töötada ja mis on sulle oluline tööandja valiku puhul. See aitab sul keskenduda just sulle sobivatele ettevõtetele ja sa ei kuluta oma aega.

    • Miks peaks just sind palkama? – oluline on mõista ettevõtte ja tööandja vajadusi, analüüsi töökohustusi ja nõudmisi. Vastavalt sellele saad esitleda enda sobivaid omadusi, olgu selleks sinu isikuomadused, oskused, suhtumine, anded, ideed, see kuidas sa lähened tööülesannete täitmisele. Kõik mis on oluline tööprotsessi ja tööülesannete täitmise puhul.

    • Valmista ette korralik CV – kuna töökogemus veel puudub, siis tuleb eluloo koostamisel keskenduda just oskustele. Pane kirja kogu informatsioon, mis rõhutab sinu oskusi ja teadmisi.

    • Vaata läbi kõik tööotsingu kanalid – tööportaalid, sotsiaalmeedia kanalid, ettevõtete enda kodulehed, võta ühendust värbajatega. 

    • Praktika – hea võimalus töötada sobivas ettevõttes on ennast pakkuda sinna praktikale. Jah, esialgu võib olla see töö tasustamata aga see on suurepärane võimalus tõestada, et oled ettevõttese sobiv inimene, kes teeb oma tööd väga hästi ja on alati valmis arenema.

    • Valmista ette esitlus endast – kui sul on õnnestunud saada töövestlusele, siis sellest ainuüksi ei piisa, tööandjas tuleb tekitada huvi. Valmista ette kõne ja harjuta seda.

    • Valmistu intervjuuks – üks asi on enda tutvustamine aga väga oluline on ka see, et kogud informatsiooni ettevõtte kohta kuhu oled kandideerinud. Ettevõtte põhitegevus, väärtused, kultuur, kes on ettevõttes vastutavad isikud, milled on erinevate positsioonide kohustused.

    • Jätka otsimist – üks osa tööotsingust on see, et saadakse ka mitmeid keeldumisi. Sellest ei tohi lasta ennast heidutada vaid hoopiski vastupidi, sellest saab motivatsioon, et järgmine kord teha veel paremini.

    Veel nõuandeid tööotsingute jaoks saad lugeda SIIT.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...