Värbaja saab aidata leida uue töö ja teha karjäärimuudatusi
    Uudiste loendisse

    Miks kasutada värbajate abi töö leidmiseks ja karjäärimuudatuste tegemiseks?

    Miks kasutada värbajate abi töö leidmiseks ja karjäärimuudatuste tegemiseks?

    Kui on jõudnud kätte aeg, et teha muudatusi karjääris või leida endale uus töö, siis on erinevaid võimalusi kuidas sellega algust teha. Üks mugavamaid variante selleks on kindlasti koostöö tegemine värbamisagentuuriga. Siinkohal olemegi välja toonud peamised põhjused, kuidas värbaja saab kasulik olla.

    • Sa hoiad kokku enda aega – värbajatelt saad ülevaate, millised positsioone nad saavad hetkel pakkuda, mis vastavad sinu teadmistele ja kogemustele. Pole vaja ise tööotsingu portaale läbi vaadata ja CV-d saata. Piisab sellest kui saadad oma CV värbajale ja tema saab selle omakorda edastada potensiaalsetele tööandjatele.

    • Eeltöö tehakse ära sinu eest – miliseid küsimusi võidakse tööintervjuul küsida, millised on ettevõtte juhi ootused, milline on ettevõtte maine, millist tehnoloogiat nad kasutavad, kas asukoht on sobiv, kas töötingimused on paindlikud. 

    • Võimalusi on rohkem – on palju neid tööpakkumisi, mis ei jõua tööotsinguportaalidesse ja kandidaatide valimine toimub värbamisagentuuri andmebaasist. Kui värbajatel pole sinu informatsiooni siis võid mõningatest väga headest pakkumistest ilma jääda.

    • Nõustamine – millised on sinu eriala valdkonna trendid, kas oleks vaja midagi juurde õppida, et olla tööturul rohkem silma paista, näpunäited töövestluseks. Samuti saad vajadusel abi oma resümee koostamiseks ja parendamiseks. 

    • Saad soovi korral tagasisidet – kui saadad ise resümeesid siis ei pruugi alati saada tagasidet. Isegi kui sa ei osutunud valituks, siis tagaside annab head informatsiooni, et olla järgmisel vestlusel väga edukas. Värbaja on pidevalt kontaktis tööandjatega ja saab anda sulle tagasidet.

    • See teenus on tasuta – tööotsijatele on värbamisagentuuri teenus tasuta. See on suurepärane võimalus kuidas saada nõuandeid ja praktilisi näpunäiteid spetsialistidelt.

    Kui soovid meie värbajatega koostööd teha, siis anna endast märku kirjutades info@stafferty.ee või saada oma CV resume@stafferty.ee

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...