Värbamine ja palkamine
    Uudiste loendisse

    Palkamise ja värbamise erinevus

    Palkamise ja värbamise erinevus

    Palkamine ja värbamine on mõlemad väga olulised, kui ettevõttel on vaja täita positsioon või kui ettevõte laieneb ning vajab uusi talente. Aga mis ikkagi on nende kahe protsessi erinevus?

    Põhimõtteliselt on palkamine kiire lahendus : ettevõttes on vaba positsioon, postitatakse tööpakkumine ja kandidaadid saadavad oma CV ning sobivate kandidaatidega tehakse intervjuud.

    Värbamine on aga pikaajalisem lahendus positsioonide täitmiseks ja toimub regulaarselt. Värbamise eesmärk on tagada see, et oleks olemas talentide andmebaas. Enamasti on talendid juba kuskil tööl ning seetõttu tuleb pakutav töö muuta atraktiivsemaks kui ametikoht kus nad juba töötavad.

    Värbamise puhul võetakse pidevalt ühendust erinevate inimestega kellele räägitakse teie ettevõttest, selle kultuurist ja talentidest, keda te tavaliselt otsite. Tänu sellele saavad talendid teie ettevõttest teadlikumaks ning see aitab kaasa ka tööandja brändi loomisele.

    Võib öelda ka nii, et palkamise puhul tulevad kandidaadid teie juurde aga värbamise puhul peab ise sobivate inimestega ühendust võtma. Üks pole halvem kui teine, kõik sõltub teie ettevõtte vajadustest.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...