Kuidas saab juht valmistuda vestluseks kandidaadiga?
    Uudiste loendisse

    Kuidas juhid saavad valmistuda vestlusteks kandidaatidega

    Kuidas juhid saavad valmistuda vestlusteks kandidaatidega

    Kui juht, kes viib läbi intervjuusid valitud kandidaatidega ei ole teadlik sellest, kuidas on efektiivne seda teha, siis selle tagajärjel võib ettevõte jääda ilma headest kandidaatidest. See on kriitilise tähtsusega just praegusel tööturul, sest vabu töökohti on palju rohkem kui inimesi, kes võiksid neid kohti täita ning selle tõttu on kandidaatidel palju valikuid.

    • Ärge valmistuge ette liiga detailselt – kõigepealt peab olemas olema ametijuhend ja seejärel tuleks ette valmistada positsiooniga seotud küsimused. Kui olete liigselt ette valmistunud ja keskendute ainult nendele küsimustele, mis olete kirja pannud siis võib juhtuda see, et te tegelikult ei kuula kandidaati. Valmistage ette mõned küsimused ja nende küsimuste najal kujunebki välja kahepoolne vestlus.

    • Ärge kandke kandidaati liiga kiiresti maha – mõned juhid võivad juba esimese 15 sekundi jooksul otsustada, et kandidaat pole sobiv, see võib aga viga olla. Osadel inimestel võtab enda avamine natuke aega ja intervjuu võib alguses olla nende jaoks pingeline. Ärge lõpetage vestlust kiirelt vaid andke igale kandidaadile võimalus, kes on jõudnud vestlusvooru. Vastasel juhul võite sobivatest töötajatest ilma jääda.

    • Suurendade kandidaatide hulka – ärge otsustage ainult selle põhjal, kas kandidaadil on just täpselt see haridus mida te eeldate või just täpselt see töökogemus, mida te peate vajalikuks. Me soovitame vaadata laiemat pilti – kas kandidaat on avatud suhtumisega ja valmis õppima, kas ta on hea meeskonnatöös, kas ta on väga motiveeritud valdkonnas töötama – need väärtused võivad osutuda isegi olulisemaks, kui soovite leida endale motiveeritud töötajat.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...