Tootlikkuse ja motivatsiooni suurendamine
    Uudiste loendisse

    Töötajate tootlikkuse ja motivatsiooni suurendamine: uusimad personalipraktikad

    Töötajate tootlikkuse ja motivatsiooni suurendamine: uusimad personalipraktikad

    Personaliosakonna roll on läinud lihtsatest haldusülesannetest kaugemale. Personaliosakonnad on nüüd otsustava tähtsusega ettevõtte kultuuri määratlemisel, töötajate tootlikkuse suurendamisel ja motivatsiooni tõstmisel. Kõige uuemad personalitöö meetodid on mõeldud nende muutuvate ootuste rahuldamiseks, mille tulemuseks on pühendunum ja motiveeritum tööjõud.

    Paindlikud töötingimused

    COVID-19 pandeemia kiirendas kaugtöö kasutuselevõttu. Töötajate motivatsioon ja tootlikkus on kasvanud ettevõtetes, mis pakuvad paindlikku töökorraldust, näiteks kaugtöö võimalusi ja paindlikku tööaega. Selline lähenemine tunnistab, et töötajatel on erinevad nõudmised ja eelistused, mis annavad neile suurema mõju töö- ja eraelu tasakaalu üle.

    Isikupärastatud töötajate areng

    Üha populaarsemaks muutuvad individuaalsetele vajadustele kohandatud töötajate arengukavad. Personaliosakonnad kasutavad andmepõhiseid teadmisi, et luua töötajatele individuaalsed õppe- ja arenguteed. Töötajad tunnevad end väärtustatuna ja ajendatuna organisatsioonis edasi liikuma, kui käsitletakse konkreetseid andeid ja karjääripüüdlusi.

    Vaimse tervise ja heaolu programmid

    Töötajate rahulolu on iga tööandja jaoks oluline prioriteet. Personaliosakonnad keskenduvad vaimse tervise programmidele ja töötajatele vahendite pakkumisele. See hõlmab stressi juhtimise kursusi, nõustamisteenuseid ning töö- ja eraelu tervisliku tasakaalu edendamist. Vaimse tervise esikohale seadmise tulemuseks on motiveeritumad ja produktiivsemad töötajad.

    Tulemusjuhtimine ja pidev tagasiside

    Iga-aastased tulemuslikkuse hindamised on asendumas sagedasemate tagasisidekoosolekutega. Personalijuhtimine toetab kasvu- ja arengukultuuri, andes töötajatele pidevat tagasisidet ja luues selged, saavutatavad eesmärgid, mis motiveerivad töötajaid olema edukad.

    Tehnoloogia kasutamine

    Personaliosakonnad peavad kasutama tehnoloogiat. Tehisintellektipõhiste lahenduste kasutamine värbamiseks, töötajate kaasamise uuringuteks ja andmeanalüüsiks kiirendab menetlusi ja annab kasulikke teadmisi, mis võimaldab personalitöötajatel teha paremini informeeritud otsuseid, mis suurendavad tootlikkust ja motivatsiooni.

    Juhtimiskoolitus

    Personalijuhtimine on ettevõttesiseselt oluline tugevate juhtide arendamisel. Juhtide arenguprogrammid tagavad, et juhid suudavad oma töötajaid motiveerida ja juhtida, mille tulemuseks on tootlikkuse suurenemine.

    Töötajate heaoluprogrammid

    Töökoha heaoluprogrammid, tervislikud söögikohad ja ergonoomika tagavad füüsiliselt ja vaimselt tervema tööjõu. Terved töötajad on motiveeritumad ja produktiivsemad.

     

    Personalitehnika on viimastel aastatel oluliselt arenenud, et vastata töötajate ja ettevõtete muutuvatele vajadustele. Kõige uuemad tehnikad rõhutavad individuaalsust, paindlikkust, kaasamist ja heaolu. Nende taktikate rakendamisega võivad personaliosakonnad mängida kriitilist rolli töötajate tootlikkuse ja motivatsiooni suurendamisel, mille tulemuseks on pühendunum ja edukam töötajaskond.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...