Kodukontorist töötamise produktiivsus
    Uudiste loendisse

    Nõuanded produktiivsemalt kodust töötamiseks

    Nõuanded produktiivsemalt kodust töötamiseks

    Ülemaailmne pandeemia sundis paljusid kodust töötama ning ehkki sellel on eeliseid, võib kodukeskkonnas produktiivseks jäämine osutuda üsna keeruliseks. Kui teil on keskendumise ja asjade ärategemisega raskusi, siis te ei ole ainus, kellele see muret teeb. Õnneks saate katsetada mitmeid nõuandeid, mis aitavad kodust töötades produktiivsem olla.

    • Looge endale spetsiaalne töökoht. Spetsiaalse töökoha loomine on üks kõige tähtsamaid asju, mis võib aidata produktiivsemalt kodust töötada. Konkreetne töötamiseks mõeldud koht võib aidata end tööle häälestada ning hõlbustab keskendumist. Töökoht peab kindlasti olema mugav, korralikult valgustatud ning seal ei tohi olla tähelepanu hajutavaid asju.

    • Seadke selged piirid. Kodust töötades võib olla raske tööd eraelust lahutada. Seadke oma pereliikmete või korterikaaslastega selged piirid, et nad teaksid, millal töötate ja millal mitte.

    • Pidage kinni režiimist. Režiimist kinni pidamine on produktiivsuse tagamiseks väga tähtis. Püüdke iga päev samal ajal ärgata ning tehke ka iga päev samal ajal puhke- ja lõunapause.

    • Tehke pause. Võite tunda kiusatust päev otsa vahetpidamata töötada, ent see võib lõppeda läbipõlemisega ning vähendada teie töö tulemuslikkust. Tehke päeva jooksul väikseid pause, sirutage jalgu, minge jalutama või sööge suupisteid.

    • Suhelge inimestega. Kodust töötades võite end teistest eraldatuna tunda, seega on tähtis kolleegide ja meeskonnaga ühenduse hoidmine. Lisage enda ajakavasse regulaarsed kontaktid ja kasutage videokonverentsi võimalusi. See võib aidata teil motivatsiooni säilitada ning keskenduda.

    • Kõrvaldage tähelepanu hajutavad asjad. Selgitage välja, mis teie tähelepanu kõige rohkem töölt kõrvale juhib, ja püüdke need asjad kõrvaldada või neid vähendada. Kui teid segab näiteks sotsiaalmeedia, kaaluge tööajal veebilehtede blokeerija kasutamist.

    • Kasutage produktiivsust suurendavaid vahendeid. Mitmesugused erinevad produktiivsust suurendavad vahendid võivad aidata teil tööd organiseerida ja keskenduda. Projektijuhtimise tarkvarast ajakasutust jälgivate rakendusteni – need tööriistad aitavad teil tööülesannetega toime tulla ning oma aega võimalikult praktiliselt kasutada.

    • Tegelege spordiga. Leidke iga päev aega füüsiliseks tegevuseks, olgu see siis kiire trenn või väike jalutuskäik. See võib aidata teil energiataset üleval hoida ning tööle keskenduda.

    • Jooge piisavalt vett. Piisav vee tarbimine on keskendumiseks ja produktiivsuse säilitamiseks äärmiselt tähtis. Hoidke oma töölaual veepudelit ja lonksake sellest päeva jooksul vett. See aitab erksana püsida ning kaitseb kurnatuse eest.

    • Hoolitsege enda eest. Leidke aega enda eest hoolitsemiseks, näiteks mediteerimiseks, lugemiseks või pere ja sõpradega aja veetmiseks. See võib aidata teil akusid laadida ning positiivseks jääda, mis suurendab viimaks teie produktiivsust.

    Nende nõuannete järgimine võib aidata teil keskenduda ja motiveerituks jääda. Enda eest hoolitsedes ja meeskonnaga ühendust hoides saavutate kaugtöös kindlasti edu.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...