Outsourcing ehk tööjõurent
    Uudiste loendisse

    Mis on outsourcing?

    Mis on outsourcing?

    Eesti keeles ei ole alati õigeid sõnu tõlkimaks erinevaid asju näiteks just inglise keelest. Ja üks nendest sõnadest on outsourcing. Personalivaldkonnas tuntakse outsourcingut näiteks tööjõurendina, nii lühiajaline kui ka pikaajaline tööjõurent.

    Outsourcing tähendabki seda, et ettevõtte teatud funktsioonid antakse üle ettevõtte välisele partnerile, kes pakub kaupu või teenuseid, mis on ettevõttele vajalikud. Seeläbi saab parandada äritegevuse efektiivsust ja ettevõte saab keskenduda oma põhitegevusele.

    Tänapäeval on toodete või teenuste sisseostmine saanud osaks paljude ettevõtete strateegiast. Tavapärane on näiteks koristusteenuse, IT valdkonna teenuste, turvateenuse ja raamatupidamise sisseostmine. Viimasel ajal on kasvanud ka personalivaldkonna teenuste outsourcing. Personaliteenuste sisseostmine võimaldab ettevõttel keskenduda oma põhitegevusele ning muuta personalitöö protsessid kiiremaks ja efektiivsemaks.

    Outsourcingu teenused sobivad kõikidele ettevõtetele, olgu selleks siis mõningate tegevuste üle andmine (näiteks palgaarvestus või hooajaliste töötajate leidmine ja haldamine) või suuremahulisemad projektid, milleks võib olla massvärbamine kogu vajaliku dokumendihalduse ja palgaarvestusega. Outsourcingu teenust pakkuvad ettevõtted saavad teie organisatsioonile olla pikaajaliseks strateegiliseks partneriks ning toetada ettevõtte personaliosakonda.

    Kuna igal organisatsioonil on erinevad vajadused, siis on vastavalt sellele olemas ka erinevad võimalused. Rohkem outsourcingu teenuste kohta saad infot SIIT. Lisaküsimuste korral võtke ühendust info@stafferty.ee.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...