Mida pidada silmas kui värbate värbajaid
    Uudiste loendisse

    Värbajate värbamise väljakutsed

    Värbajate värbamise väljakutsed

    Kui on nii palju vabu töökohti, siis on lisaks palgale palju erinevaid faktoreid, mis mängivad rolli selles, kas ettevõttesse asutakse tööle või mitte. Nii nagu paljudel teistel on ka värbajate jaoks oluline, ettevõtte kultuur, võimalus areneda professionaalselt, paindlikkus ja boonused. Selline muutus toob kaasa selle, et töökohti vahetatakse tihedamini ja ka selle võrra on rohkem vabu positsioone mida tuleb täita. Tegelikult võiks öelda, et puudust pole talentidest vaid talentide ootused tööandjatele on muutunud aga ettevõtted pole sellega veel leppinud.

    See tähendab seda, et sobivate inimeste värbamine on järjest keerulisem, sest ettevõtted, kes suudavad pakkuda rohkem hüvesid saavad endale parimad talendid. Ettevõtted peavad omavahel tugevalt konkureerima ja töötajatel on rohkem valikut kui kunagi varem. See jällegi tähendab, et värbamisprotsess on keerulisem ja kindlasti vajatakse värbajaid, kes suudaksid efektiivselt leida ettevõttesse vajalikud talendid.

    Tööandjad peavad üle vaatama nõudmised ja ka selle mida nad pakuvad. Kas palk on piisavalt motiveeriv? Kas nõudmiste osas ollakse paindumatud? Kas valitsevad eelarvamused, mis pidurdavad värbamisprotsessi? Kas on analüüsitud tegureid mis takistavad värbamist?

    Nõuanded värbajate värbamiseks:

    • Ärge vaadatake ainult tehnilisi teadmisi – kuigi valdkonnateadmistega inimesed võivad olla head selles, et värvata samasse sektorisse, siis tegelikult ei pea olema inseneri teadmistega selleks, et värvata inseneri. Arvesse tasuks kindlasti võtta ka inimesi, kes näiteks plaanivad vahetada valdkonda ja hakata tegelema värbamisega, kõige rohkem tuleks tähelepanu pöörata sellele, et oleks olemas tugevad suhtlemis- ja organiseerimisoskused, sihikindlus ja seltskondlikkus.

    • Tegutsege kiiresti – kui on suur nõudlus teatud valdkonna kandidaatide järgi siis peab tegutsema väga kiiresti. Vestlused ja pakkumised tuleb teha nii kiiresti kui võimalik, sest vastasel juhul teeb seda keegi teine.

    • Näidake austust – nagu alati, iga kandidaadi puhul tuleb neisse suhtuda austusega, kui kandidaat ei tunne ennast mugavalt, siis võite kindel olla, et ta ei liitu teie ettevõttega. Olge täpne ja pidage kinni oma lubadustest, värbajatel on praegu rohkem võimalusi kui kunagi varem.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...